Hovkartan

Funktionella Hovar - Hovterapi

Hovkartan, en analysmetod av Carola Lind.

Hovkartan har bearbetats och detaljerats kontinuerligt sedan 1998. Fram till 2018 har ca: 10000 hästar X 4 hovar analyserats.

 

Effekter har konstaterats och satts i samband efter 300 likadana eller så pass liknande att de kan kallas samma effekt.

Det var någon gång på sent 90 - tal som jag upptäckte att meridianernas början och slut, inte alls befann sig i kronranden som påstods i skrifter och böcker.Jag insåg att hoven var ju en levande organism i sig och varför skulle då meridianerna sluta vid kronranden?

 

Jag började undersöka alla hovar jag kom över och insåg ganska snart att mina tankar var rätt, tingpunkterna började och slutade i slutet av hoven.

Detta väckte min nyfikenhet ännu mer och jag började sätta ihop samband som musklers funktion och hovens utseende. Detta visade sig vara logiskt och jag fann att jag kunde göra ett system av det.

Hovkartan är ett system för dig att djupdyka i. TCM är den röda tråden och äntligen kan vi se samband mellan hovar och hästens kropp på ett enkelt sätt. Gör en onlineutbildning! Du blir medlem i en FB - Grupp där alla lektioner och all info ligger. Du sköter alla lektioner själv i egen takt.

Denna del är också en introduktion till utbildningen Hovterapeut. Tänk på att det då är tidsbegränsat inför din första del IRL.

 

Pris: 2500:-

Jag fakturerar genom Frilans Finans. Anmäl dig

 

 

Länk till din FB - Grupp:

Klicka här!